Standard.al

Deklarata e fortë e Maks Velos: Të fillojë vettingu edhe për artistët

0

Maks Velo kundërshton sërish shembjen e Teatrit Kombëtar. Sipas tij jemi para një rasti të korrupsionit të pastër qeveritar.

“Duhet bërë veting për artistët sepse vjedhin pa turp. Ja dhe kjo puna e Teatrit. Korrupsion më të pastër në mes të kryeqytetit, në mes të Europës, të ndërtosh kulla në këtë mënyrë”, tha Velo. Deklaratat ai ai bëri gjatë promovimit të librit me dosjen e tij të hetimit gjatë kohës së diktaturës.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.