Standard.al

Mijëra qytetarë kundër shembjes së Teatrit. Por ja çfarë ka bërë Roberti dhe Arbeni…

0

Pas peticionit të artistëve dhe mijëra qytetarëve që janë kundër shembjes së Teatrit Kombëtar, Rama dhe Veliaj kanë aktivizuar artistët e punësuar nga ata në institucione të ndryshme, që të bëjnë peticion për shembjen dhe ndërtimin e një teatri tjetër.

Numri i artistëve dhe rëndësia e tyre që kanë nënshkruar peticionin për shembjen e Teatrit Kombëtar është i vogël.

Mes tyre ka edhe nga ata artistë që sot janë kundër shembjes dhe nesër dalin pro saj.

Dy prej tyre janë edhe aktori i madh Robert Ndrenika dhe aktori tjetër Arben Derhemi.

Nga vite më parë e deri pak javë më parë, Ndrenika dhe Derhemi ishin nga artistët që dalën kundër shembjes së Teatrit Kombëtar, duke e quajtur tokë të shenjtë.

Por mendimi i tyre ka ndryshuar vetëm pas një takimi me kreun e Bashkisë, Erion Veliaj.

Tani Ndrenika dhe Derhemi, jo vetëm që nuk kanë dalë kundër, por kanë vendosur të nënshkruajnë edhe peticionin e iniciuar nga Gazi i Bashkisë për të shembur Teatrin e për të ndërtuar një tjetër.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.