Standard.al

Eventi special për 200-vjetorin e “Sigaro Toskano”, Dizdari flet mbi eskperiencën 10-vjeçare në Shqipëri

0

Për herë të parë në Shqipëri në ambjentet e Grand hotel Tiranau organizua një event me rastin e 200-vjetorit te “Sigaro Toskano” nga distributori për Shqipërine IGLA sh.p.k si dhe grupi italian Toskano.  Mes shumë pjesëmarësve te ftuar në këtë event, fjalën e rastit per hapjen e mbajti presidenti i kompanise Igla sh .p.k. Zoti Faik Dizdari. Ky i fundit foli per eksperiencën mbi 10 vjecare të lancimit të Sigaro Toskana në Shqipëri .

 

 

Pastaj fjalën përshëndetëse nga grupi italian toskano e përshëndeti drejtori i pergjithshem per eksportin Zoti Flavien Vergoni, ku falenderoi pjesëmarësit ne kete event si dhe kompanine IGLA sh .p.k per punen e shkelqyer qe ka bere ne Shqiperi. Pastaj pjesemarëve ju shpjegua nga Brand Ambasador Terry Nesti se si bëhet dhe me çfarë shoqërohet një  sigaro Toskano, ku se bashku me të ftuarit shijuan deri ne mesnatë purot e mrekullueshme Toskano.

 

Në këtë event nuk munguan edhe personalitete që janë konsumatore të Sigaro Toskano nga politika si President i Republikes Ilir Meta, deputet te parlamentit, ambasador te trupit Dipllomatik dhe shume figura nga biznesi dhe fusha te ndryshme te jetes.

 

VIDEO E EVENTIT

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.