Standard.al

DENONCIMI/ ” Nuk ka ilaç për mbrojtjen e veshkës, çfarë dreqin bën ministria?!”

0

Dihet qe shendetesia ne vend vuan nga probleme te medha, dhe kjo vjen ne nje kohe kur qereria e ka mbytur sistemin me koncensione. Nje qytetar ka shprehur sot nje shqetesim madhor, ku ka pohuar se vuan nga veshka dhe nuk ka medikament per mbrojtjen e saj. Sipas qytetarit, ka pasurt nje rekomandim per te marre nje medikament tjeter, gje e cila tregon realisht gjendjen mjerane te shendetesise.

Postimi

Ky shtet dihet me kohë që nuk i trajton në mënyrën e duhur pacientëet.
unë jam një pacient që prej vitit të kaluar kam kryer transplantimin e veshkës.
në problemi që me detyroj të shkruaj këtë postim është mungesa e medikamentit bazë që shërben për mbrojtjen e veshkës. Medikamenti është prograf1mg. Jam hasur edhe herë të tjera me këtë problem , por ku është më apsurdja do të thoni ju:
1. punonjsit e FSDKSH na rekomandojnë një medikament tjetër , por unë nuk jam budalla që ta marr atë medikament pasi nuk rekomandohet nga nefreolog.
2. tjetër problem që hasa nga FSDKSH sot është edhe plotësimi i recetës për të marr medikamentin tjetër celcept.

Thonë që kur të vij prograf do të plotësojmë edhe për të. Cfare pune po kryen kjo ministri e ashtëquajtur ministria e shëndetësisë edhe e mbrojtjes sociale kur nuk ju garanton kushtet të gjitha shtresave? Pse të më mungoj mua ky medikament kur mamaja ime ka bërë gjithë atë sakrific për të jetuar unë me një veshkë të shëndetshme?

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.