Standard.al

Çdo lekë që merret shkon në xhepat e familjes së Lali Dhjerit!!!

2

Një pisllëk më shumë! Një tjetër “tokë e xanun” nga vëllai i Lali Plehrit!!! Mu te Parku i Liqenit! Madje dhe e ka rrethu me gardh.. të bërë me paret tona kuptohet!

Amfiteatri i Liqenit i rikonstruktuar me paratë tona (të mbledhura me gjoba për spitale dhe shkolla.. apo me lekët e parkimit te dera e shpisë suaj) i është dhënë me konçension de facto vëllait të Lali Plehrit nga vetë Lali!!! Pra çdo lekë që merret nga prenotimet apo buxheti i Bashkisë shkon direkt te xhepat e familjes së Lali Dhjerit!!!

VIDEO

https://www.facebook.com/altingoxhaj.al/videos/2159120214375852/?t=4

2 Comments
  1. Frok Martini says

    Po shitsi I fiqeve tani shet toka dhe palmate, deri sa te shkoje ne drejtim te paditur.

  2. Frok Martini says

    Po shitsi I fiqeve tani shet toka dhe pallate, deri sa te shkoje ne drejtim te paditur.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.