Standard.al

SKANDAL! Qeveria ka propozuar si gjykatës të Shqipërisë në Strasburg drejtorin e Soros. PD hesht

0

Nga avokati Altin Goxhaj 

SKANDALI!!! Shqipëria po përdoret si trampolinë nga George Soros me konsensusin e Lul Sorosit që Soros të ketë anëtarin e vet në Gjykatën e Strasburgut! Ja si Lul Sorosi dhe mediat sot fshehën faktin se kandidati i Qeverisë Shqiptare për Gjykatën e Strasburgut është Drejtori i Soros Darian Pavli! Madje paska 1 muaj që punoka si drejtor në Euralius për Drejtësinë!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Denoncim nga Levizja AntiSoros

E bëmë dhe këtë! Qeveria ka propozuar si gjykatës të Shqipërisë në Strasburg drejtorin e Fondacionit Soros për Drejtësinë (dhe i shkolluar nga Soros që klysh) Darian Pavli (i punësuar në Fondacionet Soros në Tiranë dhe New York prej 15 vjetësh)!!!
Asnjë media nuk e thotë që kandidati që i ka çu Edi Rama Strasburgut është klysh me pagesë i Fondacionit Soros dhe ky është shqetësim për vetë Europën pasi ai do gjykojë çdo çështje europiane përfshi edhe çështjet e Italisë apo Hungarisë ku drejtojnë forcat antisoros dhe kjo do paragjykonte çdo gjykim! Por problemi është se Lul Sorosi nuk po reagon fare duke iu drejtuar Strasburgut për këtë virus kancerogjen që po i injektohet vetë Gjykatës së Strasburgut dhe gjith Europës nga Shqipëria!!! Ndërkohë dilka nga CV e tij që Euralius paska caktu para 1 muaji këtë Drejtorin e Soros për Reformën në Drejtësi dhe Vettingun i cili ka pasur edhe rolin kryesor si ekspert zyrtar i Soros në hartimin e gjithë kësaj Reforme Sorosiane në Drejtësi! Dhe përsëri Lul Sorosi asnji llaf!

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.