Standard.al

“Llallës ju sekuestrua pasuria. Ja kush e ka radhën pas ish-prokurorit”

0

Teksa nje dite me pare prokuroria e Pergjithshme njoftoi se ka sekuestruar pasuri të ish kryeprokurorit Adriatik Llalla, sot, profesor Përparim Kabo paralajmëron se një tjetër ish-ministri do i merren pronat.

“Prokurorit të përgjithshëm Adriatik Llalla i sekuestrohen toka…nisi furtuna ku do ti shpini tokat more të mjerë, prokurorë, gjyqtarë, ministra, ish ministra, deputetë…me një fjalë Ju GREPSA…Jo po unë nuk i nënshtrohem Vettingut tha Llala…dhe çeshtja u mbyll në gjykatë…dhe menduan se mbaroi…kush vodhi vodhi dhe asgjë nuk do i ndodhi…sa mendje lehtë…Ja pas ca ditësh kur të dëgjoni për tokat në fushën e Korçës prona të një ish ministri…do zbresi dhe ai nga kali…mjaft e mendoi se nuk do i ndodhi gjë…Shiu erdhi ,tërmeti e shkundi…Vetingu dhe sekuestrimet e burgosjet do e pastrojnë vendin…Eh të kishte një soft të shikonim si sillen në shtëpitë e tyre ..më kujtojnë Gopsekun…dhe karrocën e Molierit…Erdhi dita njerëz…!”, shkruan Kabo ne postimin e tij ne FB.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.