Standard.al

Ravoltohet Manjani: Ish-prokurorët e larguar për korrupsion sot janë në kuvend. Mirë kanë bërë!

0

Ish-Ministri i Drejtësisë Ylli Manjani ka denoncuar vullnetin e mazhorancës së majtë për të mos lejuar gjykatësit dhe prokurorët e e larguar nga Vetingu të ushtrojnë të drejtën e Avokatit.

Manjani ngre pyetjen se përse ish-prokurorët e larguar për korrupsion nga organi i akuzës janë sot anëtarë të shumicës në parlament?

Ja postimi i plotë i Ylli Manjanit

Partia-shtet ka vendosur sot të mos lejojë gjykatësit dhe prokurorët, të cilët i largon vettingu, të ushtrojnë të drejtën e Avokatit.

Mirë ka bërë!

Po ata ish-prokurorë që u larguan nga Prokuroria për akte korrupsioni dhe shkelje ligji, të cilët janë anëtarë të shumicës moniste, pse lejohen në Parlament?!

Si kanë fytyrë të marrin vendime në emër të popullit!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.