Standard.al

Reagon Grida Duma: Të ngrihet task forcë që monitoron masat antikorrupsion

1

Deputetja e PD, Grida Duma ka propozuar sot në Komisionin e Integrimit, ngritjen e nje task force qe monitoron ecurine e masave anti korrupsion dhe anti trafik.

Propozoj qe nen mbikqyerjen e Keshillit Kombetar te Integrimit te ngrihet nje task force e posacme qe monitoron ecurine e masave anti korrupsion dhe anti trafik.

Duke qene se e ardhmja europiane e Shqiperise tashme eshte ne stacionin e fundit te Ballkanit per ceshtjet madhore te korrupsionit dhe droges qe jane cituar si detyra duhet te nise kontrolli politik me qasje te integrimit”.

Argumentimi qe dha deputetja per kete propozim ishte:

Edhe ne artikujt aktuale te gazetave te huaja per drogen dhe aferen e prishjes se Teatrit Kombetar, del qarte qe as ndeshkimi i mos hapjes se negociatave nuk ka dhene asnje efekt madje eshte marre si avantazh qe ne mungese te kontrollit te vijohet me rende me korrupsion dhe droge. Per mua kjo task force duhet te jete politike me maxhorancen dhe opoziten madje”.

1 Comment
  1. Frok Martini says

    Zhduku montenute, so te mban ai buri jot akoma ,apo eshte dhe duhet te kete devil dhe I lodhur.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.