Standard.al

Denoncon avokati: Rama i ka dhënë perlën e rivierës gjirin e gjipesë rusëve të Putin?

0

Nga avokati Altin Goxhaj 

Prova zbulohet rastësisht te Protesta e Teatrit nga një video e publikuar online nga vetë njeriu i Edit. Winy Maas i Edit për gjithë projektet e Tiranës i cili është dhe njeriu i Anri Salës, djallit të Drejtoreshës së Soros që futi në Soros Edin, Veliajn, dhe gjithë ushtrinë e tij!

Video

https://www.facebook.com/Populli.TV/videos/1395675743910781/

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.