Standard.al

Artistët sërish në protestë për mbrojtjen e Teatrit Kombëtar

0

Artistë dhe shumë qytetarë janë mbledhur sërish sot në protestë për mbrojtjen e Teatrit Kombëtar.

Ata po i bëjnë thirrje qeverisë që të heqë dorë nga plani abuziv për shëmbjen e Teatrit dhe ndërtimit në truallin e tij të një kompleksi me 6 kulla.

Për më tëpër ndiqni direkt protestën

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.