Standard.al

Franca shënon golin e 3-të

0

Franca ka shënuar golin e 3-të.

Ka qenë Pogba që ka gjuajtur dhe ka shënuar saktë

Vijon …

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.