Standard.al

Këta nuk janë socialista, këta nuk janë specialista, këta janë Sorosista xhepista! (Video)

0

Nga avokati Altin Goxhaj

Këta nuk janë socialista, këta nuk janë thjesht specialista, këta janë Sorosista xhePISta!!!

Një nga mijëra maskarallëqet e Lali Plehrit është edhe kjo:
E ka strukturuar FanZonën “Publike” në Sheshin “Publik” Skënderbej në atë mënyrë që e vetmja mundësi që të shihen ndeshjet të jetë ulur në karriket e shërbimit privat me pagesë pijesh apo qoftesh të bizneseve të tij!!! Në çdo kënd tjetër është e pamundur pasi ka krijuar pengesa artificiale me kuba reklamash, kioska dhe çadra!!!
Çfarë diabolikësh dhe hajdutësh me çizme bq që janë.. S’kanë faj, vërtet janë pa diploma universiteti por kanë bërë shkollën e Sorosit për xhepista! 

 

VIDEO

https://www.facebook.com/altingoxhaj.al/videos/2142852962669244/

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.