Standard.al

Artistët të bashkuar në protestë kundër prishjes së Teatrit Kombëtar

0

Artistët janë mbledhur sërish ditën e sotme para teatrit Kombëtar, për të vijuar protestën e tyre, ku i bëjnë thirrje kryeministrit Rama, që të tërheqë ligjin për prishjen e godinës.

Protestës së artistëve i janë bashkuar qytetarë të shumtë si dhe përkrahet nga forcat opozitare.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.