Presidenti Meta vizitë zyrtare në San Marino: Mundësi e shkëlqyer për bashkëpunimi mes dy vendeve

0

Presidenti i vendit Ilir Meta ndodhte ne nje vizte zyrtare ne San Marino, ku ka vizituar dhe Institutin e Inovacionit. Meta shprehet se kjo eshte nje mundësi e shkëlqyer për të nxitur bashkëpunimin tonë dypalësh, veçanërisht në dobi të të rinjve të talentuar shqiptarë.

Loading...

Postimi i plotë:

Me shumë kënaqësi dhe interes të veçantë vizitova Institutin e Inovacionit në San Marino, një qendër e rëndësishme e start-up në përgatitjen e të rinjve dhe të ardhmen e tyre në këtë fushë. Një mundësi e shkëlqyer për të nxitur bashkëpunimin tonë dypalësh, veçanërisht në dobi të të rinjve të talentuar shqiptarë dhe institucioneve tona të kësaj fushe.

Loading...

Lini nje pergjigje