Standard.al

Samiti ne Londër, Rama sërish me atlete të bardha

0

Në Londër, po mbahet takimi i lartë i Bashkimit Evropian me vendet e Ballkanit Perëndimorë, për të diskutuar rrugët e përmirësimit të zhvillimit ekonomik, forcimit të sigurisë e bashkëpunimit politik dhe ripajtimit.

Vihet re se edhe ne kete takim te larte, ashtu si edhe me pare, kryeministri i vendit Edi Rama ka zgjddhur serish te veshe atlete te bardha

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.