Standard.al

Lëvizja ” 5 Yje” kërkon arrestimin e Soros: Armik i popujve të lirë

0

Intervista e Xhorxh Soros në “Indipendent”, në të cilin investitori miliarderier pohuan se e kishin “imagjinuar veten si një lloj Zoti” nuk i pëlqeu lëvizjes 5 yje. Dhe ka nga ata, si senatori Elio Lannutti, që propozojnë ta arrestojnë atë. “Soros, një ligj për të arrestuar këtë kriminel spekulativ mbi lirën, një armik i popujve të lirë, sapo ai të vendosë këmbë në tokën italiane”, shkruante Lannuti në Twitter.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.