Standard.al

Ja sa tërmete ranë dje dhe ku ishte epiqendra…

0

11 tërmete kanë rënë në vendin tonë vetë, ditën e djeshme, më 6 korrik 2018, por me magniturë të vogë, 2 deri 3 ballë. Gjiri i Lalzit është bërë sërish epiqendër e tyre.

Konkretisht, ja ora dhe vendi kur kanë goditur: 

Data: 06/07/2018
Ora: 21:11:18
M=2.9
Place: Kuraten, 6 km L Gjiri i Lalzit
41.5° N, 19.59° E
Thellësia: 11 KM

Data: 06/07/2018
Ora: 19:08:35
M=2.6
Place: Bolene, Vlore
40.23° N, 19.78° E
Thellësia: 4 KM

Data: 06/07/2018
Ora: 17:29:59
M=2
Place: Gjiri i Lalezit
41.48° N, 19.54° E
Thellësia: 24 KM

Data: 06/07/2018
Ora: 15:28:10
M=2.2
Place: Jale, Himara
40.13° N, 19.72° E
Thellësia: 4 KM

Data: 06/07/2018
Ora: 15:24:32
M=2.7
Place: Hamallaj, Durres
41.46° N, 19.52° E
Thellësia: 13 KM

Data: 06/07/2018
Ora: 09:42:39
M=3.7
Place: Klos , 28 Km V-L Rreshen , 27 Km J-P Kukes
41.91° N, 20.17° E
Thellësia: 4 KM

Image

Data: 06/07/2018
Ora: 05:28:53
M=2.1
Place: 4 km L Kuraten
41.51° N, 19.62° E
Thellësia: 26 KM

Data: 06/07/2018
Ora: 03:51:23
M=3.3
Place: 9 km VL Lezhe
41.82° N, 19.76° E
Thellësia: 26 KM

Data: 06/07/2018
Ora: 01:27:54
M=2.2
Place: 4 km L Kuraten
41.49° N, 19.62° E
Thellësia: 12 KM

Data: 06/07/2018
Ora: 01:11:52
M=2.2
Place: 4 km L Kuraten
41.5° N, 19.63° E
Thellësia: 21 KM

Data: 06/07/2018
Ora: 00:12:45
M=2.4
Place: 19 km VP Gjiri Lalzit
41.63° N, 19.4° E
Thellësia: 50 KM

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.