Standard.al

Video live/ Zëri i Amerikës në krah të artistëve, ja çfarë ka bërë….

0

Ndërsa disa prej medieve në Shqipëri kanë vendosur të mos transmetojnë protestën e artistëve që janë kundër shembjes së Teatrit Kombëtar, Zëri i Amerikës ka vendosur që të transmetojë live protestën tek Parlamenti.

‘Protesta e artistëve dhe qytetarëve para parlamentit kundër projekt-ligjit qe parashikon shembjen e Teatrit Kombëtar’, shkruan Zëri i Amerikës në faqen e Facebook.

Më poshtë video live:

© SYRI.net

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.