Standard.al

Ministri Xhafa: Boll mor të q…….! Ja kujt i flet me kto fjal…

0

Ministri i Brendshëm nuk i ka rezistuar përmendjes të vëllait nga Basha dhe Berisha. Shikoni si reagon kur opozita i kujton dënimin e të vëllait në Itali. Përkthimi i buzëve të ministrit që foli nën hundë ishte: Boll mor të q…….!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.