Standard.al

Avokati i njohur: Ja axhenda Soros për rrënimin dhe shpopullimin e Shqipërisë

0

Avokati i njohur Altin Goxhaj permes nje statusi ne facebook ka njoftuar qe ne muajin korrik do te dale dokumentari në shqip dhe anglisht për Axhendën Soros për rrënimin, falimentimin dhe shpopullimin e Shqipërisë.

Postimi i plotë:

Me Ibsen Elezi këtu te trau i Tunelit duke regjistruar dokumentarin që do dalë në Korrik në shqip dhe anglisht për Axhendën Soros për rrënimin, falimentimin dhe shpopullimin e Shqipërisë. Këtu jemi duke vendosur në kollonat e traut të konçensionarit faqet e printuara nga Dosja Soros që vërtetojnë se edhe traun në Kalimash e kërkoi Soros nëpërmjet Drejtorit të tij Ricardo Hausmann siç e thotë vetë ai në 30 Prill 2018 veç 1 muaj pas djegies së 4 kioskave nga Kuksianët!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.