Standard.al

Artistët nuk ndalen. Vijojnë mbledhjen e firmave për peticionin

0

Artistët janë mbledhur sërish sot, para Teatrit Kombëtar, për të mbledhur firmat për peticionin Mbro Teatrin.

Kësaj proteste i janë bashkuar me qindra qytetarë shqiptarë dhe të rinj si dhe përfaqësues të medias, të cilët janë kundër projektligjit të qeverisë, për ti dhuar pronën publike miqve të kryeministrit.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.