Standard.al

Vijon qëndresa tek Teatri, ja kush kanë qënë të pranishëm…

0

Artistë të shumtë, që janë shprehur kundër  shembjes së godinës së Teatrit Kombëtar, të mbështetur nga qytetarë, por dhe nga deputetë kanë vijuar mbledhjen e firmave.Peticioni synon mbledhjen e firmave për të mos shembur Teatrin Kombëtar.Në këtë takim kanë qenë dhe dy deputetët e Partisë Demokratike, Jorida Tabaku dhe Romeo Gurakuqi.Tabaku në fjalën e saj tha se po zhduket çdo gjë he po shihet

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.