Standard.al

Piktura e shqiptarit për Matteo Salvinin mer vëmendjen e gjithë Italisë dhe ministrit të Brendshëm italian

0

Piktura e bere nga shqiptari Leonard Lesaj per ministrin e Brendshem italian Matteo Salvini ka marre vemendjen e gjithe popullit italian sot. Gjate takimit qe zhvilloi Salvini ju shfaq perballe piktura e tij, gje te cilen ai e vleresoi mjaft dhe e publikoi edhe ne faqen e tij ne rrjetin social ‘facebook’.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.