Standard.al

55 vjeçari nuk zë mend. Policia e kap ‘MAT’ duke…

0

Ishte kapur kohë më parë nga policia duke ndërtuar pa leje dhe ishte penalizuar për këtë, por kjo se ka ndaluar që të përsërisë sërish të njëjtën vepër penale.

Bëhet fjalë për 55-vjeçarin me inicialet N. M.,  nga Sallmonne.

Sipas policisë, ai është kapur në datë 25 qershor duke punuar në objektin e ndërtuar pa leje.

Dosja i është dërguar Prokurorisë së Durrësit

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.