Standard.al

Tërbohen serbët, shënon edhe Shaqiri dhe feston me “fluturon shqiponja”

0

Zvicra ka kthyer rezultatin perballe Serbise dhe golin e ka shenuar nje tjeter lojtar shqiptar, Xherdan Shaqiri.

Edhe ky si Xhaka, golin fantastik e ka shoqeruar duke festuar me simbolin e shqiponjes.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.