Standard.al

Gazetarja kërcënohet me… plumb në ballë

2

Shqiptarët në Maqedoni konsiderohen mbështetës tejet të vendosur të Erdoganit dhe agjendës së tij islamike, dhe kështu çdo fjalë kundër tij, atyre u pengon.

Kjo vërehet më së miri pas publikimit të një shkrimi nga ish gazetarja Arbana Xharra rreth ‘Erdoganizmit në Maqedoni’.

Ish-gazetarja dhe anëtarja e Partisë Demokratike të Kosovës, Arbana Xharra është kërcënuar me ‘plumb në ballë’, pas një shkrimi të fundit të saj rreth ‘Erdoganizmit në Maqedoni’.

Në disa mesazhe, përveç fyerjeve e sharjeve të shumta, ajo kërcënohet edhe me jetë.

2 Comments
  1. zaho says

    Turp per shqiptare qe jemi; mbrapa botes! Jemi me shume me erdoleshin se sa me Shqiperine !! Sa çmenduri qe kemi…o zot, e zero patriotizem, ç’popull, ky i joni si asnje tjeter ne bote…!

  2. zaho says

    Turp per shqiptare qe jemi; mbrapa botes! Jemi me shume me erdoleshin se sa me Shqiperine !! Sa çmenduri qe kemi…o zot, e zero patriotizem, ç’popull, ky i joni si asnje tjeter ne bote…! Nuk eshte dublikate per ju qe shihni novelat e prgjumura turke, o turkoshake qelbesira! Keshtu jam i sigurte qe nuk e publikoni o mut media, nderkohe eshte per ju!e

Reply To zaho
Cancel Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.