Standard.al

Gazetarja kërcënohet me… plumb në ballë

2

Shqiptarët në Maqedoni konsiderohen mbështetës tejet të vendosur të Erdoganit dhe agjendës së tij islamike, dhe kështu çdo fjalë kundër tij, atyre u pengon.

Kjo vërehet më së miri pas publikimit të një shkrimi nga ish gazetarja Arbana Xharra rreth ‘Erdoganizmit në Maqedoni’.

Ish-gazetarja dhe anëtarja e Partisë Demokratike të Kosovës, Arbana Xharra është kërcënuar me ‘plumb në ballë’, pas një shkrimi të fundit të saj rreth ‘Erdoganizmit në Maqedoni’.

Në disa mesazhe, përveç fyerjeve e sharjeve të shumta, ajo kërcënohet edhe me jetë.

2 Comments
  1. zaho says

    Turp per shqiptare qe jemi; mbrapa botes! Jemi me shume me erdoleshin se sa me Shqiperine !! Sa çmenduri qe kemi…o zot, e zero patriotizem, ç’popull, ky i joni si asnje tjeter ne bote…!

  2. zaho says

    Turp per shqiptare qe jemi; mbrapa botes! Jemi me shume me erdoleshin se sa me Shqiperine !! Sa çmenduri qe kemi…o zot, e zero patriotizem, ç’popull, ky i joni si asnje tjeter ne bote…! Nuk eshte dublikate per ju qe shihni novelat e prgjumura turke, o turkoshake qelbesira! Keshtu jam i sigurte qe nuk e publikoni o mut media, nderkohe eshte per ju!e

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.