Standard.al

Çfarë po ndodh në Vlorë/ Rama ‘në pikë të hallit’ llogaridhënie para…?

0

Qeveria Edi Rama do të zbarkojë sot në qarkun e Vlorës në kuadër të turit të llogaridhënies.

Rama së bashku me ministrat pritet që të kenë një axhendë mjaft të ngjeshur, ku pritet që të ketë takime dhe me kryetarët e bashkive të Sarandës, Dhërmiut, Himarës e në fund Vlorës për të diskutuar problematikat.

Sakaq është zbardhur edhe axhenda e vizitës dy ditore:

22 Qershor

Të pranishëm: Kryetarët e bashkive, Prefekti, deputetët

12.30 Nisja për në Sarandë

13:00 Inspektim i punimeve për hyrjen e re të qytetit të Sarandës (Rruga e re dhe Rotonda) (KM, Gjiknuri, Prefekti Kryetarja e Bashkisë, deputetët e Sarandës)

13:30 Vizitë tek Infopoint “Smile Albania” -Sarandë

14:00 Drekë me të rinj profesionistë në fushën e shërbimeve turistike (kuzhinierë, menaxherë, kamarierë, ciceronë) – ne Ksamil restorant Bianco Lounge

Të pranishëm: 20 të rinj, KM, Gjiknuri, Kryetarja Bashkisë Sarandë, Prefekti, deputetët e Sarandës

15:30 Nisja për në Himarë

17:00 Lllogaridhënie në pedonalen e Himarës

Të pranishëm: Kryetarët e bashkive, Prefekti, deputetet

18:30 Nisje për në Dhërmi

19.00 Takim me Turistët Anglezë (1000 anglezë)

19:30 Nisja për në Llogara

20:00 Festa lokale e produkteve të zonës (Hapësira mes Sofos dhe Alpin)-Të ftuar të gjithë

21:30 Nisje për në Vlorë

23 Qershor

9:00 Regjistrimi me UNDP

10:00 Vizitë në Panairin e Punës në Skelë

11:00 Prezantimi i projekteve të reja për zhvillimin e qarkut (Pallati i Sportit)

13:00 Takim me drejtuesit e qeverisjes qendrore në rang qarku në prefekturë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.