Standard.al

Çfarë po ndodh? Rama shkarkon nga detyra 6 drejtorë të Hipotekave dhe ALUIZN-it

0

Kryeministri Edi Rama ka shkarkuar 4 drejtorë Hipoteke dhe dy të ALUIZN-it. Vendimi në fjalë erdhi pas një takimi që kreu i qeverisë zhvilloi me Drejtoret Rajonale të Hipotekave dhe ALUIZN-it.

Shkarkimet janë bërë për shkak të performancës së ulët. Kujtojmë se prej kohës Rama ka paralajmëruar shkarkime nga puna për të gjithë punonjësit e administratës që nuk përmbushin kërkesat dhe nuk janë efeçientë në punë, ku në fokus është shërbimi ndaj qytetarëve

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.