Standard.al

Tension para kryeministrisë/ Minatorët: “Tu vijë turp! Nuk kërkojmë luks, por një pjatë makarona”

0

Minatorët po zhvillojnë një protestë ditën e sotme para ambjenteve të kryeministrisë për statusin e minatorit.

Ato kanë paralajmëuar se do të ngrenë tenda para ambjenteve të kryeministrisë.

“Do të ngremë tenda. Marrim 150 mijë lëkë të vjetra dhe mezi mbajmë fëmijët. Po presim përgjigje nga kryemintri dhe më pas do të vendosim. Jeni 140 deputetë, 140 hajdutë, tu vijë turp. Nuk kërkojmë makina e luks, por një pjatë makarona

Ndërkohë që kreu i sindikatës Fiqir Xibri kërkon që minatorët të qetësohen.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.