VIDEO/ Zona në qendër të Tiranës që është kthyer në Unazë Vdekjeje

0

Nga avokati Altin Goxhaj

Loading...

Një ngjarje e tmerrshme mes Tiranës! Makina sapo fluturoi në ajër dikë dhe ja pse. I lutem Zotit të shpëtojë gjallë!! Por ky është hall për të gjithë! Sps kshu e kanë ndërtu Bashkia “Unazën e Vogël” (mbrapa Hotel Tirana apo 15katshit) si Unazë Vdekjeje, si Gropë Thithëse dhe ja ndiqeni se pse!

VIDEO: https://www.facebook.com/altingoxhaj.al/videos/2101502313470976/

Loading...

Lini nje pergjigje