Standard.al

Nuk ju besoj syve ç’po shoh sonte në Opinion”

0

 

Nga Sali Berisha

Duke ndjekur Opinion!

Miq, sonte nuk ju besova syve me çfare pashe ne Opinion!

Ne emisionin kushtuar humanizmit, bamiresise dhe ne menyre konkrete nje familje prej gjashte jetimesh, ne studio si halleqares ishte ulur edhe njeriu qe dy muaj me pare u preu kafshaten 20 mije familjeve shqiptare! Prania e tij ne studio me kujtoi nje tregim te Çehovit, ku dy gjahtare ne nje pyll vrane nje njeri dhe pasi e kontrolluan ne xhepa i gjeten nje pako me cironka. Kur njeri desh ti hante ato, mos i prek, – i tha tjetri, – se jemi ne kreshme.

Edhe piktori deshtak, pasi u hoqi ndihmen 20 mije shqiptareve, tani shkon te shese bamiresi, fjale qe e degjon per here te pare sonte ne Opinion! sb

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.