Standard.al

Nuk ndalen naftëtarët e Fierit/ Nisin protestën para prefekturës

0

Punëtorët e Uzinës së Përpunimit të Naftës në Fier në protestë tek prefektura. Ata kërkojnë ndërhyrjen e shtetit për pagat dhe mbrojtjene punës së tyre.

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.