Standard.al

Meta vazhdon takimet me klerin katolik: “Një takim mbresëlënës me Kardinal Versaldin”

0

Presidenti Meta sot ka takuar Kardinal Versaldin. Ja se ç’shkruan Ilir Meta në profilin e tij në Facebook:

Një takim mbresëlënës me Kardinal Versaldin, në 25-vjetorin e “Zonja e Këshillit të Mirë”. Me dëshirën e ndërsjelltë për të thelluar marrëdhëniet me Selinë e Shenjtë dhe në dobi të bashkëjetesës vëllazërore dhe dialogut ndërfetar në Shqipëri.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.