Standard.al

Duan të na marrin kryeministrin Rama. Ja cili shtet do e vendos në krye të vendit…

0

Pune e kryeministrit Rama në krye te qeverisë duket se po shihet me zili dhe nga shtet e huaja, aq sa kane kerkuar kryeminstrin e vendit tone për ta ‘huazuar’ ka qene kjo ironia e radhe se nënkryetarit te PD-së Edi Paloka Edi Ramën.

‘Ore ju që dini gjuhë të huaja dhe keni parë botë me sy, me tregoni pak…’

Lexova një lajm që thonte se Ramën e kishin kërkuar për kryeministër në një vend që quhej Kargistan.

Dini gjë ku bie?’

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.