Standard.al

SKANDALI: Arratiset nga salla e gjyqit 28-vjeçari me rrezikshmëri shoqërore

0

Një 28-vjeçar i cilësuar si person me rrezikshmëri të lartë shoqërore është arratisur nga salla e gjyqit teksa po jepej ndaj tij masa e dënimit.

Mikel Kasaj është dënuar për rrëmbim personi, dhe është arrestuar në 2017-tën. Gjatë seancës ai kërkoi gjykim të shkurtuar, por në momentin që gjyqtari Skënder Haluci dha vendimin, i riu kërceu nga tavolinat e “humbi” nëpër korridoret e gjykatës duke u arratisur më pas jashtë saj.

Forca të shumta policie kanë blinduar gjykatën, por dhe qytetin e Vlorës në kërkim të të riut.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.