Standard.al

Ja dhurata që mori Ambasadori amerikan Lu para largimit

0

Ambasadorit amerikan Donald Lu pak muaj para largimit të tij nga Shqipëria i kanë bërë një nderim të veçantë, një lloj dhurate me të cilën i kanë uruar edhe rrugën e mbarë.

Ka qënë Këshilli i Bashkisë së Librazhdit, i cili me unanimitet të plotë i ka akorduar titullin  “Qytetar Nderi i Librazhdit” ,

Në motivacion thuhej: “Një mik i veçantë i cili erdhi e ul këmbëkryq në odat e krahinës mikpritëse të Librazhdit. Mirënjohje që fole troç dhe shqip, mirënjohje për rolin e rëndësishëm në ndërtimin e drejtësisë së re në Shqipëri, je gjithmonë i mirëpritur në Librazhd zoti Ambasador Lu.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.