Standard.al

Gazetari! Nano nga postier ne Skrapar perfundoi konsull ne Kroaci

0

Mushti Skraparit dhe vila e syve te vet…
Muc Nano eshte nga ata turpe dhe vemje qe permes rrugeve te pazarit duke shitur shkronja te shtypura caprazshe te zeze mbi te bardhe ka care ne Shqiperi pasi nga postier ne Skrapar perfundoi konsull ne Kroaci dhe sot vetquhet “gazetar”. E njoh Gaz Bardhin dhe eshte nga ato djem te paktet qe te ben ta shohesh me nje minisimpati ende PD-ne. Muc Nano eshte nga ata shume vemje qe e bejne Rilindjen nje diarre te shpifur nga ajo qe qelb dynjane. Sulmi i paprecedente i Mushtit te Skraparit ndaj Gaz Bardhit eshte nje tregues e funderrines “intelektuale” qe e perben specien ne fjale. Vetpermbajtja e Gazit ne ofendimin e pacipe te Mushtit te Skraparit, eshte treguesi i kush eshte kush. Gazi do me kritikoje per kete reagim sepse ne kulturen e tij me te qashter ai e tregoi qarte se nuk mbeshtet zemerimin tim, por ndonjehere duhet qe te zbresesh atje poshte tek funderrinat dhe tia shtypesh koken me fjale kur i genjen mendja se mikrofoni dhe stoli permanet ne nje tribune opinioni publik me pagese i bejne Vitorio Sgarbi kur nuk jane vecse canak-gerryes me luge ne brez.
p.s…dava qurrashi

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.