Standard.al

“I kanë hedhur benzinë dhe i kanë vënë flakën” ja si u torturua shqiptari i Kosovës në Fushë-Krujë

0

Ekspertiza mjeko-ligjore për shtetasin kosovar që u gjet i djegur në një makin në Fushë-Krujë është publikuar.

Sipas kësaj ekspertize Xhavit Osmani është djegur i gjallë.

“I kanë hedhur benzinë dhe i kanë vënë flakën”,- bëhet me dije në njoftmin e ekspetizës.

Nga ana tjetër policia njofton se është duke punuar për zbardhjen e shkakut të ngjarjes në dy pista, atë të një konflikti pronësie dhe atë të krimit të pasionit.

Thuhet se fillimisht Osmani është lidhur dhe më torturuar. Por paqartësi ka dhe për emrin e tij, pasi ADN-ja e ekspertizës shkuan se shtetasi i djegur është Xhafer dhe jo Xhavit Osmani.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.