Ja VIP-at shqiptar që kanë nisur sot agjerimin

1

Muaji i shenjtë i Ramazanit nis sot dhe janë të shumtë besimtarët që agjërojnë. Mes tyre ka edhe shumë personazhe publikë, të cilët edhe pse janë shumë të ngarkuar me punë janë shumë strikt ndaj rregullave besimit. Sipas magazine.al, ndër personazhet e njohur shqiptarë që agjërojnë janë:

Ledri
Loading...

-640-0-5afbec9c96c01

Leonora Jakupi

-640-0-5afbec9b4a698

Mc Kresha

-640-0-5afbec9a04b0d

Arta Bajrami

-640-0-5afbec97c6e9a

Teuta Kurti

-640-0-5afbec96c0626

Sidrit Bejleri

-640-0-5afbec955a45f

 Gili

-640-0-5afbec932e1d5

Big Mama

-640-0-5afbec92127a9

Adrian Gaxha

-640-0-5afbec89417b6

 Shpat Kasapi 

-640-0-5afbec8807a65

Lyrical Son
-640-0-5afbec782da8a

 Gold Ag

-640-0-5afbec6dcf970

Loading...

1 Koment

Lini nje pergjigje