Standard.al

Kush eshte kjo bionde ne foto me Ramen!!! Vite me pare

0

Fotografi austriak Hubert Lobnig, ka celur në galerinë “Zeta” në Tiranë, një ekspozitë të frymëzuar nga takimi i tij i parë më Shqipërinë në vitin 1992.

Fotot që kanë ngacmuar më shumë audiencën kanë qenë ato të shkëputura nga shtëpia e cuditshme e kryeministrit Rama, në atë kohë pedagog në Akademinë e Arteve.

E përvec fotos ku dukej një dhomë e kthyer në studio pikture, dhe një mur i ngjyer me të kuqe ku binin në sy shkrimet me të bardha, një tjetër fotografi ka kuriozuar publikun.

Dhe është pikërisht fotoja ku kryeministri po përqafohet me një bjonde.

Lobnig nuke ka thënë emrin e personazhit, por ka treguar se është pedagoge.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.