Standard.al

Ja mashkulli që femrat do të donin të lidheshin, por jo të martoheshin

0

Meshkujt që shfaqin pasurinë e tyre janë më tërheqëse sesa djemtë modestë, ky është rezultati i një sondazhi tek 233 femra të pyetura se me kë do të preferonin një lidhje afatshkurtër.

Por, ndërsa gratë do të preferonin një mashkull të pasur sa për të kaluar një natë, gjithçka ndryshon kur pyeten për partnerët afatgjatë.

Gratë ndjejnë se një mashkull modest ka më shumë gjasa që të ketë një punë të qëndrueshme e gjithashtu të jetë familjar, duke treguar më tepër kujdes për to dhe fëmijët.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.