Standard.al

Ngjela deklaratë të frikshme: “Vendi është në krizë financiare, jemi në prag të…”

0

Avokati Spartak Ngjela, bëri një deklaratë të fortë dhe të frikshme njëkohësisht, duke theksuar se vendi është në krizë financiare dhe shpejt mund të mos ketë para për pagat.

Ngjela: Nuk është vetëm Erdogan në krizë, edhe Rama është në krizë financiare. Prandaj rriti taksat, nuk ka para. Mund të jemi në prag të asaj, që mund të mos ketë mundësi për të paguar rrogat. Mbajeni mend këtë nga unë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.