Standard.al

Ja sa duhet të zgjasë seksi sipas moshës që keni

0

Kur bëhet fjalë marrëdhënie seksuale, meshkujt dhe femrat vendosin një qëllim që duan ta arrijnë.

Por disa partnerë e kanë të vështirë të kenë një natë të gjatë dhe të kënaqshme në dhomën e gjumit dhe mund të përfundojnë në një natë zhgënjyese.

Kompania australiane Prolong ka zbuluar disa statistika ku zbulojnë se sa dëshiron një femër që të zgjasë marrëdhënia seksuale, bazuar në moshën e mashkullit.

Femrat ndjejnë se kohëzgjatja ideale e seksit duhet të jetë rreth 16 minuta me personat 45-54 vjec.

Nga studimi u zbulua se 78.3% e të anketuarave thanë që i intereson edhe cilësia e marrëdhënies lidhet njëkohësisht me kohën. Ndërsa pjesa tjetër mendon se burrat nënvlerësojnë përqafimet dhe ledhatimet, gjë që con në përfundim të shpejtë të marrëdhënies. Por kompania Viagra ka zbuluar se sa zgjat vërtetë një marrëdhënieve.

Shumica e burrave përjetojnë marrëdhënie seksuale 4-11 minuta. Ndërsa ¼ e 500 të anketuarëve thanë se arrijnë kulmin në minutën e 12-të.

Për personat që një marrëdhënie zgjaste më shumë se 26 minuta, atëherë konsiderohej e cuditshme.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.