Standard.al

Ashtu si Rama dhe Tahiri shan deputetin gjerman

0

Tahiri sot ne konferencen per media foli dhe per deputetin gjermen , i cili kerkoi Tahiri per hapjen e negociatave. Ashtu si dhe Rama Tahiri leshoi lume akuzash per deputetin gjerman, pa permendur emra , por qe dihet se kush esshte, por ky deputet gjerman i nderuar nuk ka asnje dosje per lidhje me drogen, keshtu qe para se ta filloje gjykimin per kete deputet duhet te shohim CV e tij dhe CV tuaj

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.