Standard.al

Deklarata e fortë e Doçit: “Ju tregoj unë 3 familjet e mëdha që po shkatërrojnë të gjitha familjet…”

0

Shkrimtari9 i njohur, Agim Doçi, i ftuar në emisionin 360 grade në ora news ka bërë një deklaratë të fortë ku ka pëmendur tre familje të mëdha që po i shktërrojnë të gjitha.

Doçi: Shtëpitë publike në Evropë, janë bërë që të meren vesh vlerat e familjes, nëse do që të shkatërrosh familjen shko në një shtëpi  publike. Shpeshherë njerëzit gjykojnë me mendimin se si duan ata, unë nuk jam predikues i fesë islame, por qendra e patriarkanës është në Stamboll. Janë të tre familje që shkatërrojnë familjen tonë: Morgan, SOROS dhe Amazon .


 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.