Standard.al

Çollaku: “Parku Rinia po mbillet me kioska, ja kto janë betimet e Erjon Veliajt…”

0

Erion Velija dhe te tijet u betuan para dy diteve ne Keshillin Bashkiak se projekt vendimi qe kaluan me kuorum te fallsifikuar ne dhunim te ligjit behej qe te kujdeseshin per “gjelberimin” e Parkut Rinia.

Opozita denoncoi se ky ishte hapu i pare i kioskezimit te Parkut dhe zhvillimi ne te i nje projekti biznesi.

Ja sa vlen fjala e premtimet e rilindasve ne Tirane.

Sic paralajmeruam Parku Rinia po mbillet me kioska.
Parku Rinia po pergatitet per tu administruar si biznes (lokale dhe lodra me pagese per femijet). Biznesi do ti “dhurohet”nje grupi financiar me burime te paqarta.

Kjo shemti nuk mund te ndodhte vecse me vota te fallsifikuara.
Prandaj shkelin ligjet,prandaj fallsifikojne mandate keshilltaresh.

Ja nje nga Krimet qe paraljmeruam ne Tirane.
Krimi tjeter Shembja e Teatrit eshte po kaq afer.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.