Standard.al

VËMENDJE/ Këto VIP-E shqiptare kanë pranuar hapur se janë të virgjëra… (FOTO)

0

Virgjëria është akoma një temë tabu në Shqipëri, dhe kjo edhe për VIP-at.

Kështu disa nga VIp-et shqiptare kanë treguar se nuk kanë pasur asnjëherë të dashur dhe se janë të virgjëra.

Kjo ka shkaktuar shumë diskutime në publik, shumë prej tyre mosbesues.

Për më tepër ndiqni galerinë që shoqëron këtë lajm.

Linda Morina, e pranoi dje në “Zonë e Lirë”

Andina Pura, Miss Kosova 2016
26 vjec, Adelina Berisha kengetare
Kida
Nora Muja, Miss Grand Kosova

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.