Standard.al

Kryemadhi e thotë troç: Nëse Basha do të jetë bodigardi i Ramës, atëherë le të vazhdojë marrëveshjen e 17 majit

0

Në një kohë kur flitet se marrëveshja e mesnatës së 17-18 majit, mes Ramës dhe Bashës është ende në fuqi, Monika Kryemadhi, e ftuar në emisionin “Debati” në Channel One, ka folur rreth këtyre zërave.

Kryemadhi ka thënë se nëse Basha e vazhdon marrëveshjen e 17 majit, atëherë ai ka zgjedhur të jetë bodigardi i Ramës.

Kryemadhi: Nëse Basha do të jetë bodigardi i Ramës, atëherë le të vazhdojë marrëveshjen e 17 majit.

Gazetari: Mund ta thoni këtë zonja Kryemadhi, por cili është qëndrimi juaj në këtë rast, se jeni bashkë?

Kryemadhi: Jo ne nuk jemi bashkë, opozita ne na bën bashkë qëllimet.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.